Berat badan anak

Hai ibu² semua .. ada tips x nak naikkan byk berat anak? skrg anak 4 bulan berat baru 5.27kg .. anak lahir mmg kecil 2.49kg cukup bulan .. # setiap bulan berat naik cuma x byk .. skrg susu campur tp lebih kpd formula sbb susu badan x byk .. ada x ibu² yg lain mcm saya, share2 tips please #SeriusTanya #firstmom #ingintahu

13 Balas

selalu susu anmum berat anak naik tpi mahal ckit la susu tu

4mo ago

anak sye dlu mnum dutchbaby alhamdulillah berat naik je tiap bulan

anak saya 4 bulan 5.7 kg sis normal tuuu kk ckp normal

4mo ago

X semua sama sis, ada yg 5.7kg tu normal ada juga yg x, depends bmi budak tu. Kena tgk faktor tinggi dia juga

anak mnum berapa oz? gap bpe jam?

4mo ago

skrg 4-5oz dlm sejam² .. plg lama gap 2 jam .. anak mmg kuat susu jgk