menyusu badan

hai ibu² sekarangkan sye pening laaa memikirkan masalah baru. anak pertama, skrg da umur da 93 hri. tenaga pon kuat. masalah skrg, dye xnak menyusu badan belah kiri, paksa macam mne pon xnk. dye nk myusu belah kanan je.. nsib nak cmne eaa nk buat. botol memg xnk langsung... sye buntu nie .. nk nagis je rse knpe ank xmnyusu belah kiri... kalau flow laju cmne nk kurangkn flow.. sye dah kepit buat v guna dua² tgn da... haaaa stress

1 Balas

Sis..utk bg dia menyusu belah kiri, boleh cuba buat position sama mcm menyusu belah kanan...means if dia menyusu belah kanan, kaki dia akan ada pd breast belah kiri kan..if kita menysukan dia belah kiri dlm position yg sama, kaki dia basically akan ada di side blakang kita..mgkin boleh cuba dulu 😊

4y ago

memg gaduh hahahhaha... sye pkse jugak, pum cmne pon xsama dgn bby hisap.. sebb penah bentan gara² bengkak susu... so tkut sgt jdi lagi .. sye pkse dye.... last² skali lapar sgt mnyusu jugak .