Campur susu formula

Hai ibu2 sekalian. Sya nak tanya, sblm ni baby saya bf full. Now nak cmpur formula(DUPRO). Adakah dupro bgus utk baby berusia 3 bln lebih? Atau ada formula lg yg baik slain tu🥹. Sya risau jika baby ada apapa. Sy nak cmpur formula sbb air susu tidak bnyk lg so baby sy tak puas🥲🥲 #bantujawab #First_Baby

9 Balas

cuba dlu. lain bby lain reaksi. as long as bby tak meragam, tak sembelit, tak naik ruam..fm tu ok utk bby