Ikhtiar kembung perut bayi

Hai ibu2... Sebelum ni baby sya selalu meragam kembung perut mlm2... Tapi lepas kwn sya kenalkan baby oil dri Amway ni, Alhamdulillah... Berkesan.. anak sya dah tak meragam.. kentut pun meriah.. mlm2 tido lena... Sya tak jual produk ni.. cuma sya nak share dgn ibu2 yg ada masalah yg sama dgn sya... Semoga bermanfaat 💕 #sya curi gmbar dri lazada... Hehehehehe

Ikhtiar kembung perut bayi
4 Balas

Betul tu.. saya guna minyak ni dari baby baru lahir sampai sekarang dah masuk 2 bulan. Alhamdullilah tak pernah meragam dan saya pun selalu buat urutan ilove u dan kayuhan basikal utk baby hehe

Selain guna minyak, boleh try urutan hilangkan kembung dengsn sembelit baby.. Refer tiktok nad masrom.. Dalam masa 10 minit boleh hilang kembung

harga sya tak pasti berapa... semua lain2 harga ikut platform... sya beli dari kwn...

👌🏻