Cuci atau servis breastpump

hai ibu2. saya sedang mengandung anak kedua. saya ada breastpump yang dah hampir 5tahun simpan. ni baru bukak balik. spectra s9+. alhamdulilah masih elok. cuma saya nak tanya macam mana cara yang betul untuk cuci? atau ada tak mana2 kedai yang boleh buat servis breastpump? terima kasih ♥️

2 Balas

tak pernah guna breastpump masa anak first suami beli yg manual boleh tekan kat belakamg tu jer keluar jugak la susu tapi lenguh la sikit kalau tak pam susu bengkak pulak lepas tu bf anak sampai tiga tahun dan sekarang tengah preganant anak kedua dah masuk enam bulan lebih masih simpan lagi breaast pump manual untuk adeknya nanti.

tukar spare parts sis. dah lama sangat tu

3w ago

baikkk. terima kasih ye