32w sakit perut belah bawah kiri

Hai ibu2. Saya first mom. Nk tnya. Saya dh 32w. Dari pagi saya rasa sakit perut di belah kiri. Dia mcm cramp la. Bila baring okay. Bila bgun. Dduk sakit dia takley bawak bincang. Ini normal ke. Pernah tak ibu2 rasa mcm saya?

2 Balas

Sy pun 32 week jgk..baby girl dlu xterasa sgt..ni second baby boy rasa sakit BWH perut tu..BWH sgt dah dia duduk...g scan 31 week dulu doc ckp kepala KT BWH da... alhamdulillah uri KT atas...doc ckp baby boy mmg sakit KT BWH perut...biase AG berat Dr baby girl...xlart da g mall...nasib da siap buat persiapan masuk labour room .

Kandungan membesar himpit otot berhampiran. Jika risau, jumpa doktor