35 week

Hai ibu2 sape yg kat sini dh 35 week...apa perubahan yg anda rasa...dh bersedia utk bersalin...atau ada yg 35 week ni dh bersalin....dh kemas beg untuk masuk wad?

4 Balas

Dh 36minggu 2hari sakit dh bahagian bawah perut, jalan serupa bongkok dh. Baby pon macam masih aktif dlm perut dalam masa yg sama suka mengeras. Tapi lom ada tanda tanda nak bersalin lagi.

Sya yg 32weeks ni rsa dah nak brsalin juga ni sis ..rsa pnat ..brjlan pun dh tk larat😥😢😧 ..dduk pun bleh trtidur kkdng2😟

36 weeks belom lagi ade tanda. Still active bekerja. Sakit bontot pinggang sume ade dh tp belom ready bag 😅

Sy 34w beg dah masuk kete