keliru

hai ibu2 perasan tak ada line 1 lagi tu? tpi line bukan warna merah.. negetif kan?? last period 15/12..

keliru
19 Balas

Sy pun mcm ni dulu. Ingatkan pregnant. Rupanya tak.. Lewat dua bulan period. Tepat2 dua bulan terus period. Mak kata tu tanda nak lekat la tu bila kitaran jadi mcmtu. Lepas habis period, tunggu2 next period tak ada. Check upt, positive 😊

Clearblue digital pregnancy test. Ini senang and x pyh nak tertanya2 line ada ke tak, nmok ke tak. Sy guna ni ms frst test. Confident. Tp ulang juga 3-4 kali... Sbb terkejut 😆

4y ago

Emm emm... Husbnd smp tnya, u nk test brapa kali syg... Lets go to the klinik to confirm. Mhal tu rm35 sebatang nk beli! Ini dh 5 biji u minta😝

Saya tak pernah dapat double line sis😂masa mengandung anak first mcm tu,harap2 pas ni dpt la double line

Cuba try upt lain. Saya nmpk dua line tp bukan line merah yg kedua tu. Cuma cm bekas line jem

Bukan ni, kalau positive dua dua line warna merah. Tu maybe evaporation line.

Nampak sgt -ve sis.. Usaha lg.. Enjoy jer jgn fikirkan sgt.. ☺️

beli yg baru..kdg2 keluaran kilang xsemua sempurna

Upt ni nampak mcm rosak , try guna upt lain yaa sis 🤗

nmpk mcm negative.. try chk lg lps semgg

Aah negative..... Klo ad wna merah