Meluah perasaan

Hai ibu2 .. nk tny pernah x mse preg , due yg sepatutnya bby kua die x nk kua . Then smpai 1 tahap rse cam emosi , rse gelisah , rse nk mgeluh .. lg2 kte x kua ke mana2 .. dduk trperuk kt umah menunggu mase .. spjg bby x nk kua sy try utk positif ..tp x tahu la knp ari nie rse emosi sgt .. sometime mcm nk myerah 😭😭 #firstmom #firstbaby #bantusharing

11 Balas

Sy dulu anak2 mmg over due aja. Buat mcm2 suh dia kuar, siap sental lantai toilet. Kebetulan rajin pula😅. Tp induce juga 42week 🙃

2y ago

ohhh yeke ...okay2 ..tq utk infonya ye