breastpump

hai ibu2 nak tnya pengalaman ibu2 kt sini, perlu tak beli breastpump klau kita ni suri rumah? pening nk beli ke tak sbb ad baca org ckp xperlu sbb blh df jer, tp ad yg ckp perlu sbb takut susu bengkak.. pendapat ibu2 mcm mna yer? klau perlu apa brand yg elok n harga berpatutan..thankyouu #bantusharing #ingintahu #1st_pregnacy

1 Balas

Yes perlu. Nanti susu bengkak mcm mna? Takut demam susu. Klu susu bnyk baby akn tersedak. Baby akn nangis2 sbb susu laju. Dan baby taknak menyusu dah sbb keluaran susu laju dia takut tersedak. Baik beli. Klu takleh pakai itu blkg cerita. *peace*

3y ago

Sy beli biasa2 je kt kedai QQ area pdg jawa. Hihi. Lupa nama tp boleh thn klu pam.