Bersalin dan labor room

Hai ibu2, nak tanya... Nanti masa kita dh admit ward utk tggu masa bersalin atau masa dh masuk labor room, seluar dalam kena pakai atau xperlu pakai? #Firstpregnancy #35weeks #momtobe

5 Balas

Klo bukaan nk bersalin dr wad. Dia surh kita xyah pkai pe2 pkai dlam dh. Cm pkai baju dn kain pink dia bagi je.. Smpai dlm Labour room tnggl tayang kat dia je nnt nk teran and cek bukaan😅😅. Moge dipermudahkn urusan sis. Doa nabi nuh jgn lupa.. ☺️Good luck

Masuk LR kena buka seluar dlm dan bra sekali. Sbb bila baby dah bersih nurse akn ltk atas dada kita utk tujuan skin to skin dan munyusukan baby.

tak perlu pakai. and time nak kne tolak lb tak payah pakai pape kat dlm. sarungkan baju nak bersalin tu je

msa msuk LR tu sy kena sruh buka dah..standby

Takperlu pakai