Adakah Ibu Menyusukan Bayi Memakai Baju Dalam Ketika Waktu Malam?

Hai ibu², maaf jika soalan saya ini agak sensitif. Ibu² yang dalam pantang & menyusukan bayi, adakah ibu² memakai baju dalam ketika waktu malam? Adakah ibu² memakai 24 jam? TQ. #bantujawab

15 Balas

saya kena pakai sebab susu akan keluar menitik nitik

Saya tak pakai

7mo ago

Tak letak apa2 sebab waktu ni kekerapan anak saya menyusu setiap 1-2 jam. Anak saya prolonged jaundice 2 bulan. Saya pakai nursing bra hari siang je. Lapik dengan breast pad.

saya pakai yang longgar2 je 😁

Saya lebih selesa tak pakai 😅.

7mo ago

kann.. lebih selesa. Tapi challenge adalah susu akan menitik & meleleh, so puan akan letak apa² ke?

xpakai malam²..

7mo ago

Puan akan letak apa² ke untuk elak susu menitik?