Minyak kelapa dara

Hai, ibu2 dan bakal ibu, minyak kelapa dara ni bagus ke kalau consume masa mengandung, ada sesiapa nak bg pencerahan tak? #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Ada saya baca kt fb, mmg bagus sbb baby kluar nnt bersih je. Tapi kesan buruk dia nnt masa bersalin bnyk bleeding & nak jahit susah sbb daging tu jadi lembut. Ni saya baca pngalaman org la

sy minum minyak zaitun mase bersalin anak pertama 2minggu sblm due..jgn amalkan awal sgt sis..boleh je minyak kelapa Dara @zaitun.. alhamdulillah dipermudahkan urusan bersalin..