Maaf lari tajuk sikit

Hai ibu2 bolehkah saya bertanya apakah tindakan kita sebagai ibu bapa kandung jika ada orang lain cuba merampas hak jagaan anak kita untuk dijadikan sebagai anak angkat walaupun kita tidak setuju ? Kalau siapa yang ada pengalaman boleh share tak ? Apa prosedurnya yang perlu kita lakukan? #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

boleh buat report polis. kate ade org nak amek ank kite as anak angkat. mne boleh main nak amek nak org suke2 buat ank angkat kalau parents die x setuju. fight dkt mahkamah pon xkn dpt ank tu dkt die. melainkan parents kandung ada menganiaya anak tu. contoh kata dera ke.

2y ago

ohh yaker puan , terima kasih atas nasihat puan .. saya tak berapa tau hal macam ni sebab pertama kali jadi dalam sejarah hidup saya ..

report polis