Tanya pengalaman

Hai ibu2. Boleh x share pngalaman ibu2 yg digunting & banyak koyak. Brpa lama ibu2 brpantang bsama suami. Sy rancang nak genapkan 60 hari. Tapi rasa takut pulakk sbab skrg dah 30 hari pun masih ada rsa sakit. Brpa lama yaa luka kt bwah ni betul2 kering luar dalam dan slamat? #advicepls

1 Balas

saya first baby, rasanya haritu lebih 60 hari berpantang dgn suami. 😅 luka saya haritu cepat sembuh, habis pantang saya dah pakai seluar jeans.