bbyberpusing

Hai ibu2.. Blh kongsi tak korang bby strt berpusing start week bila yaa?? #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Tak sure. Tp sblm 28w mmg doc kata normal je songsang. Nanti nk dekat due baby pandai cari jalan keluar kt bwh🤣

Fixed position 36w. Kurang dari tu dia masih blh pusing

2y ago

Awl2 smpai 28w masih diatas, melintang. 28w keatas ada yg dh pusing bawah, tp xblh nk predict...lain org lain situasi. Klu uri dh ada di atas mudah sikit bby nk pusing, berbanding uri di bawah.