Kencing berdarah pada bayi

Hai ibu2, anak sapa yg pernah mengalami kencing berdarah atau kencing kotor? Selalunya doktor akan bagi antibiotik untuk bayi ataupun kena tahan dekat nicu?#firstbaby #firstmom #ingintahu

1 Balas

better puan bwk ank g jumpa pakar peads asap tuk dptkn rawatan dan dptkn keterangan lanjut apa prosuder akan d lakukan jika anak alami mslh sedemikian... adakah ia dsbbkn ank kurang air dlm bdn hingga blh kena kencing berdarah sbb alami mslh hydration atau dsbbkn kencing Kotor.. mg bby cpt sembuh dan sht kembali dan dpmudahkan segalanya amiin

5mo ago

Sory tye puan, anak puan kencing brdarah disebabkan apa ye mse tu klu bkn sbb kncing kotor