Ibu BAYI G6PD

Hai ibu2. Alhamdulillah sy dah selamat melahirkan bayi lelaki, tetapi bayi saya mempunyai G6PD.. boleh tak ibu2 share pengalaman menjaga pemakanan dan memantau bayi G6PD NI? ape lagi maknn yg xboleh selain dari kacang parang, ubatan yg perlu dirujuk dktr dan ubat lipas? #firstbaby #bantusharing

Ibu BAYI G6PD
1 Balas

Alhamdulillah, tahniah ye puan. Selamat berpantang. 👏🏻👏🏻 Maaf, saya takde pengalaman untuk bayi G6PD. Mungkin Ibu2 lain boleh share pengalaman. Semoga dipermudahkan urusan ye dan baby dikurniakan kesihatan tubuh badan ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms