40w3d baby masih xnak kluar

Hai ibu2 ada tips x cepat kan brsalin risau😭😭😭 baby xnak kluar lagi puas da pujuk ermmm due date 11/11/22 dah lewat 3hari…. Hari2 pujuk tapi xnak kluar jga tanda pn xde kluar lagi ade pn celah kangkang tu sakit jlan duduk pun susa☹️ tolong doa kn sy semoga sy cepat bersalin secepat nya aamiin

1 Balas

kalau sy dulu sya sllu jalan² untuk cepat kn bersalin sis... ank no 2 sya dulu over due .. due date sbnar 26/5 ..tapi lahir 30/5 .. bnyakkan berdoa sis ...moga sis dipermudahkn bersalin 🙏🙏

1y ago

Tu la insyaallah esok g chek la ni semoga bby xde pape rsau sgt2 nii🥹🥹