Minum air gula

Hai ibu pregnant, ada tak dekat sini yang tak minum air gula lagi . Saya dah 29 weeks . Doktor tak cakap apa apa. Tapi bhp saya turun naik.#bantusharing#1stimemom #seriusnanya

1 Balas

Sis, umur Sis berapa? Jika 25 tahun ke bawah dan tidak mempunyai risiko. Dapat pengecualian untuk minum air gula. Tentang BSP tuu Sis boleh direct terus bertanya pada Nurse atau Doktor jika ada apa apa kerisauan berkaitan kehamilan Sis 😊