Urut Time Pregnant

Hai ibu ibuuu. Nak tanya. Time pregnant tak boleh urut eh bahagian bahu dgn kaki? Semalam urat bersimpul kat area bahu. Minta husb tolong urutkan (bukan urut sgt pun, letak minyak picit picit), tapi tak hilang. Harini nk book org urut, dia tak terima. So cemana nk hilangkan urat bersimpul kat bahu ni ibu ibu semua? ???

1 Balas

Sama dgn saya haritu demam urat. Sakit satu badan. Nk tido tak boleh. last panggil tukang urut. die cuma urut kaki, tgn, kepala, belakang die urut bahagian atas shj. pinggang and punggung die tak sentuh. Die ckp takboleh sbb pregnant.

5y ago

Ohhh memang tak selesa lah badan bila mcm niii adoiiii