Baby batuk berkahak dan lelah

Hai ibu-ibu yang ada pengalaman anak menghidap lelah atau asma. Ada ke makanan atau buah-buahan yang anak tak boleh makan? Baby saya batuk dan memang menolak makan. Setakat ni baby hanya nak makan buah-buahan sahaja. Dah bawa baby ke klinik dan dokter cakap ok je baby makan buah at least dia makan jugak. Dokter tak ada pulak cakap baby tak boleh makan buah apa. Sekarang baby dah sihat tapi masih tolak makan. Jadi saya bagi je baby makan buah-buahan yang dia suka macam betik, tembikai, pisang. Tapi sekarang MIL saya pulak tak bagi baby makan buah macam tu, katanya buah-buah tu sejuk. Mak saya pulak cakap ok je buah-buah tu asalkan baby tak demam. Saya jadi keliru sebab buah-buah lain baby kurang sikit. #pleasehelp #firstmom

1 Balas

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid024TkUKMJ6yqirPVUawFxJ4VqSP3WpJCUq2TQyB3vz4VfKeq66nc6yvGgT5EuQSshCl&id=100001859337552&mibextid=CDWPTG Hai ibu. Ibu boleh follow facebook Dr Mazliana Mazlan mengenai makanan yang bersesuaian untuk kanak2. Ibu boleh baca posting yang saya share ni. 😊