Sah mengandung atau tidak?

Hai ibu-ibu semua. Sy nak tanya tentang test kit saya samada betul mengandung atau tidak ya? Saya dah berkahwin selama 4 tahun, memang menunggu cahaya mata pertama. Test kit ni ada samar-sama pada line kedua. Kata orang HCG masih tak kuat lagi untuk confirm kan yang saya ni dah pregnant. Saya masih tertanya-tanya samada confirm pregnant atau tak? #pleasehelp #firstmom #bantusharing

Sah mengandung atau tidak?
48 Balas

Alhamdulillah pregnant tu, Jaga diri elok2 ya nak konfem boleh pergi klinik check in sha Allah ada dah tu

2y ago

ouhhh.. xpe saya faham hehe sama sma