Bayi 6 bulan sembelit

Hai ibu ibu semua ..saya ingin bertanya..bagaimana untuk atasi sembelit...anak sy bru 6 bulan 27 hari..dri hari dia mula mkn smpai ke hrini mash sukar untk mmbuang. Klau dia mmbuang msti dia akan menangis dan meneran..macam mana ye?? Boleh sharekan tips tak . ##bantusharing ##pleasehelp ##firstmom #firstbaby #puasa #ramadhan2022

2 Balas

ank sy xsembelit sbb dlm menu die sy bg buah dragon n pear..elok sgt utk lawas

2y ago

sy steam bg lembut kalau pear..pastu bt puree..klau mcm dragon tu dh lembut so xyah stim cume blend je