Supliment tambahan untuk ibu ibu

Hai ibu ibu saya nak tya sapa kat sni skrg ada amalkan supliment tambahan contohnya macm shaklee boleh share tak sebab #pleasehelp #firstbaby #firstmom .

2 Balas

mkn yg doctor bagi je cukup. lps tu mkn real food. masa pregnant jgn sebarangan makan supplement or ubat. boleh bahaya kan bby kalau x sesuai.

ikot nasihat doc, kalau dr tak bagi ubat or supplements tak perlu lah makan. kita fikir pasal anak je. folic acid cukup memadai.