Mommies Mengidam Yang Mana Satu?

Hai ibu-ibu hamil! Haa tengah mengidam apa tu... Betul ke ibu hamil selalu mengidam benda pelik? Ada juga yang tak mengidam apa-apa kan? Kadang-kadang tak pelik pun cuma terasa nak sangat makanan tu. Bila tengok gambar, wow terliur!? Jom lah kongsi dengan kami dan mommies lain apa yang anda mengidam ketika hamil! Mana tahu esok dapat? ?

Mommies Mengidam Yang Mana Satu?
369 Balas

sya mngidam sate padang dgn lmang.. alhamdulillah dpt mkn..wlupn ssh jgk nk dpt..time tu plk kdai ttp😂

Makanan pedas...😍 kalau pedas inshaAllah makan habis... Kalau ada manis, selalunya xdapat habiskan...

Haritu mengidam corned beef bila da dpt time mkn rasa nak nangis je sbb sedap sngt🤭😂

Dari awal preg sampai sekarang masuk 7 bulan dah mengidam buah laici yg fresh. Merata cari tak jumpa² 😢

5y ago

Carik kat cyberjaya.Village grocer.ade jual laici fresh3.tu kalau dekat2 cyberjaya la.hehe

Sy smua bnda xboleh telan wlaupun tringin..klo mkn muntah blik .. air milo je yg slalu alas perut sy ..

5y ago

Tu la .. sy berat bdn pon trun dah .. nasib tak kena masuk air .. hrp bnda ni kjap ja la ..sy tak kisah klo sy sorg je ..ksian kt baby ja laa

Suka makan buah.. Semua jenis buah terutama yg manis.. Kek.. Coklat.. Aiskrim 😃☺😍😋

Teringin ikan patin pais & nasi dging black paper , ketagih klu bole nak mkn tiap hari 🤭

Mengidam pulut mangga punya lah teringin last2 pi jamah sikit je pastu x lalu dh heheh

Anak pertama dan kedua mwngidam satay minang... skrg xrasa mengidam apa2 lg.. dah 6months

nope..ibu x mengidam,ayah yg mengidam 🤣🤣 dah bersalin,anak ikut muka ayah,sebijikkk 😂