Mommies Mengidam Yang Mana Satu?

Hai ibu-ibu hamil! Haa tengah mengidam apa tu... Betul ke ibu hamil selalu mengidam benda pelik? Ada juga yang tak mengidam apa-apa kan? Kadang-kadang tak pelik pun cuma terasa nak sangat makanan tu. Bila tengok gambar, wow terliur!? Jom lah kongsi dengan kami dan mommies lain apa yang anda mengidam ketika hamil! Mana tahu esok dapat? ?

Mommies Mengidam Yang Mana Satu?
369 Balas

Ngidam chocojar..nak time tu juga,dah lah wktu bekerja. Cari kat marketplace fb,jumpa supplier then terus suh dia htr time tu juga 😂

Macam2 nak makan.. bulan ni boleh kira berapa kali beli burger.. selagi tak kene tekak.. selagi tu cari burger.. 😂..

Suka makan beras..asal ngandung je beras pilihan ..tapi anak x pernah kuning...ais batu.. haihhhhh...seriau bila ingat2 balik...

Tak rasa mengidam utk diri sdiri sbb mak ayah yg tolong teringin nak makan itu ini. 😂 alahan pun, mak ayah sekali ikut alahan

Aiskrim, kek, abc, ramen, ketam, cheese, nescafe, teh peng kaw, roti canai cheese pisang, soul garden, kimchi 😆😆😆😍😍😍

5y ago

Mcd kfc kentang goreng semua teringin nanti berpantang tak boleh makan haha

Sy suka mkn laksa ,cendol dgn buah2han.sebelum mengandung laksa x berapa suka.skrg dh mengandung jdi suka plk mkn laksa.hehehe.

Kalau sy semua mknan (yg halal) masuk mulut 😂 lepas tu minum gula hari tu sangkut pula GDM halamak 😅 (First pregnancy)

Jambu air. Suami sampai cari ke perak pun tak jumpa taktau kenapa langsung tak jumpa. Cari dekat pasaraya pun takda.

Saya jarang mengidam..tapi kdg tu terasa nak makan benda2 manis..buat masa ni xda lagi mengidam benda2 yg pelik2..hehehe

Suka makanan manis. Hahah kuih tat, rambutan, pengat pisang,desert mykori n skrg nak madu terus dri sarang 🤭😋