Boleh ke bersama?

Hai. I nak tanya kalau lagi seminggu kita nak period boleh ke minggu ni i nak bersama? Takut kalau pregnant. Ada effect ke? Mohon bantu. Ada siapa tahu? Or any advice? #pleasehelp #advicepls #ingintahu

7 Balas

boleh tak ada masalah. even kalau pregnant pun, kalau badan sis sihat dan janin yg terhasil pun sihat, patutnya lekapan janin ke rahim tu kuat dan takkan tanggal semata sebab bersama suami. saya pun lepas ovulasi bersama suami hampir setiap hari, alhamdulillah baby okay.