Masalah keputihan

Hai. Harini saya masuk 9week. And saya perasanada keputihan kuning cair banyak keluar. Normal kee? Risau sebab before ni keluar colour putih je .

2 Balas

sy pn xsure..dr zmn anak dara smpai skrg pn sy mmg ada kptihan jnis kekuningan..ada skli tu dgr penerangan sorg kakak jual air rebusan.katanya kuning2 tu sbb ada resdung..wallahu'alm

Skrg saya 5w pun ada mcm tu, so far consult antibiotics dari doc

1y ago

Yeke ok kena pergi klinik la macam ni. Before harini takde lagi keluar macam tu. Kita jadi extra risau lagi2 ank first ni