Ada siapa2 pakai bouncer?

Hai harini pakai bouncer yg baru beli.. Sebelum ni duduk kampung pakai bouncer warisan turun temurun yg lain design dia.. Masalah bouncer baru ni anak tidur tersengguk kepala.. Saya tengok pun penat.. Ada cara ke boleh adjust supaya kedudukan baby dalam bouncer tu seakan berbaring? Ada siapa2 taw nak adjust kat mana? #bantusharing #newmom1stbaby

Ada siapa2 pakai bouncer?
6 Balas

bouncer slalu nya ada tmpt adjust dkt bawah tu bawah laras ketinggian dia .. sya pakai jenis murah je x tau brand apa😂 blh laras smpai baring .. try tgk bawah bouncer tu tmpt adjust dia

2y ago

ooo dah dpt laa eh ? dpt dlm posisi baring laa kan?

memg bouncer style skg mcm nie kan? jnis yg menegak... klu dlu rse nye x tegak mcm nie

2y ago

Haah menegak.. Kepala dia tersengguk takut leher dia sakit je.. Bby mne la reti ngadu kepala lenguh ke

Bawah tu ada lock warna merah, Tarik n kena push sikit grip Dia smpai paling hujung

2y ago

Ur welcome. 😊 Saya pun awal2 tak reti. Godek selagi boleh

Sis blh adjust kt belah bwah tu yg tmpt bulat hitam kt bawah yg ada laras tu

2y ago

Welcome sis🥰

Bouncer mcm ni sepatutnya blh laras.. cuba adjust la..

2y ago

Tak reti sbb buat tadi x boleh tu tanya cara adjust kt sini

Tak dapat booklet ke?

2y ago

Oh yekee.. Sorry saya tak pakai bouncer 🙏