pemanas susu

hai hampa , boleh tak suggest kan pemanas susu mana yang okay dan mampu milik . nak yang boleh bawak kemana mana saja . sebab anak dah memang takmau direct feeding hm . payahla nak panaskan susu ja kena rendam air panas . suggestkan sat yang boleh oanaskan susu kat rumah dan diluar macam dalam kerwta ka hihi . tq hampa#pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

dkt shopee ade byk jenis. tgok dkt sana. ade feedback customer sekali.