Tak pandai cakap lagi it's normal ke

Hai guys Ada tak anak masuk 2 tahun dah.. Tapi masi x pndai ckp.. Hanya signal saja #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Ank sy dulu umur setahun lebih masih x boleh panggil ma atau ba, sy refer therapist... confirm speech delay tu pon sy betul2 ikhtiar sendiri. Tanya doc n nurse dorang cakap normal sbb sy risau autism jer. Tapi bukan autism rupanya speech delay sahaja. Sy bawak jumpa speech therapist banyak google info dari internet. Cara untuk rangsang ank bercakap. Awk follow Aishah kassim dia banyak ajar parent ttg ilmu berkaitan