firstpregnancy

hai guys . tumpang tanya . saya baru pregnant 5minggu . then tadi tgok kat panties ade keluar darah sikit . normal ke ibu2 semua ? terima kasih .. #anakfirst

2 Balas

Normal sis tu dipanggil implantasi pelekatan pada telur maksud baru nak jadi tapi x semua orang ada..tapi kalau sis risau blh refer s Ke klinik

Normal....tapi klu risau bole cek kt klinik....sy pun 1st prengant pegi cek ade tanda² cmtu...yela risau jugk kn 1st pregnancy....