Peluh teruk

Hai emak-emak sekalian, ada ke emak-emak yang sama kes macam saya, peluh teruk bahagian ketiak 😂 saya faham lah sekarang ni musim panas kan, tapi masalahnya masa tak panas pun lencun habis baju, seram sejuk je nak angkat tangan kalau diluar sebab mesti akan basah bahagian ketiak tu. Segan nya! #peluhteruk #panasterik #takpanaspunpeluh

Peluh teruk
1 Balas

awak! kita sama. saya kerja dalam mall padahal aircond tapi berpeluh saya macam saya tengah kerja bawah matahari 🥹 kalau tempat takde aircond lagi lah lencun saya.