Nama anak lelaki awal huruf A

Hai buibuuu... Nak tanya nama anak lelaki mula dari huruf A ape yea yg best.? Makna pon best juga. 😘 saya 28 weeks baru nak mikir nama anak 😅 ke awal sgt? 🤔

2 Balas

masuk 3rd trim, xde yg awal nye dh. sbb anytime je dh boleh bersalin bila dh 3rd trim nii. so prepare lah awl2 dgn husband. sbb nnti kena dftr awal, kalau lewat nnti kena denda. masa dlm pantang bru nk pilih nama a bit susah. sbb busy nak handle baby lah blm lagi part bby blues nnti. silap2 husband pilih ikut dan diaa jee nnti. xpon die suruh mak dia or mak u yg pilih nnti.

11mo ago

alamak yeke. okey2 nanti saya cari secepatnyer. ❤

tak awal sngt dh tu sis. sy dri zaman bertunang lagi angan2 nk letak nama anak ape 🤣🤣🤣 inshaAllah buln 9 ni keluar boleh letak dh nama yg dipilih tu 😂😂