Minta bantuan

Hai boleh tolong share pampes apa yang ok untuk newborn. Sebab saya nak standby beli pampes 1 box tapi tak sure brand apa yang ok? Dan size apa saya patut beli? Tq in advance 🀝😊 #firstbaby #firstpregnancy

3 Balas

beli mamypokko natural organic size nb.. selamat utk tali pusat bayi dan sangat lembut sesuai utk kulit bayi. lampin ni juga super absorb berbanding jenama yang lain (berdasarkan kajian saya baca di google).. tiada kebocoran dan boleh tahan lama.. saya yakin anda xmungkin akan tukar jenama lain.. percayala.. kalau nk murah, beli kat 99 speedmart.. harga xpernah mengecewakan..

Utk nb sye petpet je.. murah sikit.. sbb mule2 lahir baby bnyk berak n kencing.. lepas dh besar sikit bru tukar jenama lain..

sy gne petpet. ok sgt dgn baby. lahir 3kg, tp nb pye pakai 1pack je. lpas tu, gne size s.