Tips merancang sendiri

Hai boleh tak momy2 share tips mcm mana nak merancang sendiri(yg menjadi) based on pengalaman momy2 semuaaa huhu. Sy boleh je search dkt google tapi saja nak tanya pengalaman melalui kisah benar gitu. Meh la share2😄

1 Balas

hi moms .. saya dulu anak 1st rancang sendiri jarak laa jugak 3 tahun .. hehe suami kne pandai kawal sebenarnya , and kena bekerjasama kan ... tapi klau naak kata da rezeki tu nk buat mcm mana kan hehe

1y ago

Sis elakkan bersama time waktu subur ke? Atau tetap bersama pd waktu subur tapi buang diluar?