Susu formula

Hai , boleh share tak susu fm yang boleh naikkan berat badan baby ?. Terima kasih

2 Balas

Susu ni kena try & error sebab tak semua sesuai dgn susu yg ada ..

1y ago

ada jual ke pack trial

s26, enfalac, frisolac

1y ago

dua dua boleh. S26 gold bnyak nutrition lgi dri S26 biasa..kalau anak jenis lahir normal ,berat pon normal dn tiada apa apa masalah boleh pakai s26 biasa. s26 gold lebih kpada baby yg bermasalah contohnya bayi pramatang . macm syaa saya pakai frisolac AR. bukan frisolac step 1 biasa sbb anak sya sesuai dgn yg itu. tambahan pulak anak sya lahir ckup bulan tpi kecil. jadi mnum frisolac AR, buat dia naik badan Dan sistem penghadaman dia pon okay