Pinjam mata ibu2 kjp

Hai, boleh pinjam mata kejap. Ada ke line tu samar2? Sy takut mata sy je nampak. T.kasih ibu2🥹#pleasehelp

Pinjam mata ibu2 kjp
5 Balas

Saya nampak line sama2. Saya macam ni sebelum ni. Period dah delay seminggu, bila check upt result mcm awak. So saya try lgi seminggu, dah mula pekat line. Moga ada rezeki awak

7mo ago

InsyaAllah. Tq awak. Semoga awak dimudahkan urusan 🤲🏻😍

brp hari dah x period? jgn check awal sgt. period x dtg 2 mggu baru check. at least trus pekat. sbb nnt awak jd mengharap mcm ni. sy tgk x nmpk.

7mo ago

Saya period tak teratur… hehe baik2 sis. Tq

Saya nampak line samar2. Semoga ada rezeki. Doa banyak2 ye. Repeat test lepas dua hari tp pakai dip and tell

7mo ago

Terima kasih sudi respond. InsyaAllah. Saya tgk result ni dlm masa 5 minit. ❤️❤️ tq so much sis… aamiin…

nampak 2line dah tapi kabur , Insha Allah ada rezeki , seminggu dari sekarang cek balik

7mo ago

InsyaAllah. Tq awak. Nanti saya check lagi seminggu. Semoga semua urusan awak dimudahkan ya😘 tq respond

Sikit jee nmpk better tunggu berapa minggu lagi k insyaallah lekat

7mo ago

Terima kasih sudi respond sis,moga ada rezeki saya kalini… doakan saya❤️