Jus delima

Hai bakal2 ibu, boleh bagi cadangan jus delima yg terbaik untuk ibu hamil tak? tq❤️#bantusharing #firstbaby

4 Balas

Sye x beli any pati , sye mmg beli jus delima yang mmg perah terus dari buah atau makan je buah delima tu sebiji terus. Awal awal pregnancy sampai 2nd trimester

Kalau saya suka gulsan, atau yusof taiyob. Kalau jenis tak tahan masam, boleh campur dengan air. Saya makan dari sebelum kahwin lagi.

saya minum pati delima gulsan 🤗

2y ago

saya minum dari awal ngandung 😂 sebab memang suka minum , rasa masam²

pati delima Fars