Baby tak nak makan.

Hai.. Baby saya masuk 8 bulan 10 hari.. Sehari dia cuma menyusu dalam 3x (5oz) sahaja.. Makan 3x sehari.. Kadang2 habis kadang2 tak habis menyusu or makan.. Tapi berat dia tak menaik.. Still 6.1kg dari bulan lepas (7 bulan).. Ada tips tak ibu2? #firstchild #yellowarea

1 Balas

baby ska mknan yg mcm mna? ska mknan yg lembik ke, yg keras ke? try bg whipped potato kfc..

5y ago

Jgan bagi ye benda fast food kt luar utk baby..boleh memudaratkan baby. Makanan yang ad garam jgan sesekali bagi pada baby 2taun ke bwah..garam boleh bebankan buah pinggang baby