Baby 5 bulan 7 hari

Hai , baby saya harini dah 5 bulan 7 hari . Gigi bawah serentak nak tumbuh 2 batang . Harini baby saya macam cirit + lendir . Pagi sampai malam dah 4 kali . Tapi baby okay jaa macam biasa . Tak demam tak meragam . Ada tak ibu2 ada pengalaman macam ni ? Tanda nak tumbuh gigi jugak kaa cirit tuu ? Atau nak alih bulan yaa ?

Baby 5 bulan 7 hari
1 Balas

Sy bru mngalaminye sis.. berak berlendir n colour ke arah hijau.. tp xtmbuh ggi.. bby 6bln.. dh strt mkn.. mgkin pmkanan bby sy ad xssuai.. lgpom bby ska main air liur n msukkn smua lm mlut🤣.. 5 hri mcm tu.. kerap berak.. mlm tu ckp esk nk bwk pi klinik.. trus esk ok dh😅

3y ago

Nak cakap sebab pemakanan baby tak makan lagi 😂 Tapi tulaa , first mom asyik terfikir susah hati mak nyaa walaupun anak aktif jaa macam biasa . Tambah2 nak tumbuh gigi ni asyik gigi jaa teether & jari . Meleleh leleh air liur