Tak membuang air besar 8hari . Bahaya tak ?

Hai . baby saya berumur 3 bulan 12 hari . dah 8 hari tak membuang air besar . dia ada teran2 tapi tak keluar . kentut kerap . dah pergi klinik doktor cakap okey je perut die bagi die masa dan masuk ubat ikut bontot bila dia teran ni sejak balik klinik dia belum ada teran lagi . saya ridau apa patut sy buat . baby sy full breastmilk . share tips n pengalaman ye mommies.. #firstbaby

2 Balas

Tukar susu sis... Ataupun jumpa doc atau pun pegi farmasi beli ubat untuk senang berak... Sian baby kita tak buang air besar...

Saya bg gripe water utk ank saya tak oernah ada masalah popo.