baby kurus

hai assalamualaikum sy nk tanya normal ke perut baby mcm ni yee? Baby sy berumur 6bulan 4hari. Sy perasan perut dia jadi mcm tu semenjak dia nk masuk 6 bulan haritu. Sy risau takut dia tk cukup susu bdn ke. Sedih sy tengok mcm anak sy tk cukup mkn pula. Bila sy bagi mkn bubur pun dia tknk mkn. #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya *seluar belang, baby tidur mengiring shingga menampakkan tulang rusuknya. *baju hijau, baby tidur terlentang.

baby kurus
1 Balas

baby nampak tinggi ke? and checkup bulanan, chart bmi/berat baby okay ke?

2y ago

tuu last check up bby sy. masa appt sy tkde gambar perut bby jadi nk explain dkt nurse tu tk tahu mcm mana.