Ada bulatan area puting payudara

Hai Assalamualaikum sy hamil 35w 2d skrng .. klw x silap sy, sejak 33w lalu ada bulat² seakan biji dekat puting payudara saya sebelah kanan😥sy tengok ingatkan bekas gigitan serangga ke apa rupanya biji kecik tu kat dalam.. keluarga sy takda sejarah kanser payudara.. tapi sy risau la tiba2 mcm ada ketumbuhan pulak..dah la dekat² due date ni nak bagi anak susu .. adakah ia berkaitan dengan hormon ibu hamil atau sebaliknya ya... Saja nk tanya jngn kecam lepas ni sy pg hospital rujuk doc pakar jugak... #pleasehelp #firstbaby #pleasehelp#firstmom

1 Balas

disini sy sharekan link tuk rujukan puan .hrp dpt mmbntu puan https://www.sehatq.com/artikel/penyebab-bintik-bintik-di-sekitar-areola-dan-cara-mengatasinya mg dpmudahkan segalanya amiin