Pedassssss

Hai assalamualaikum semua. Takpe kan kalau makan pedass pedass tiap hari? Ulam cili tu tak boleh tinggal. Risau lah baby kat dalam perut kepedasan jugak 😂

2 Balas

Kalau sebelum preggy tu awak memang dah biasa makan pedas tu ok je. Kalau mengidam2 risau awak punya perut tak biasa, takut cirit/sembelit. Baby dalam perut takkan rasa kepedasan pun cuma takut ibu yg tk selesa🙈

11mo ago

aah memang saya kuat pedas. tapi sekarang macam lagi beria nak extra pedas. perut semua Alhamdulillah buat masa ni ok. takut mudarat baby je kalau makan cili banyak banyak.

jangan pedas sgt

11mo ago

tulah tu. tak pedas taknak. nak pedas yang beria.