Tanda nak bersalin ke?

Hai assalamualaikum semua..sorry kalau gambar ni kotor sikit..saya mmg dah positif gbs tahu masa pregnant 26 mnggu mcm tu lagi..tp doc dah bg antibiotik ubat insert bawah n lepas tu dah jarang keluar mcm ni..tp tiba2 dua hari ni banyak kluar mcm ni..adakah ni tanda2 dh nak bersalin sbb mnggu ni usia kandungan saya dah 39minggu..

Tanda nak bersalin ke?
3 Balas

Mcm lndir campur darah coklat , sy tdi pgi mcm ni p hsptal blm ade bukaan tp smpai skng msih ade contraction cuma rsa stiap 30mint tp tak sakit sngt

Keputihan ni sis. Better pergi klinik atau hospital terus untuk check. Keputihan awak nampak tak normal. Dan boleh tolong set gambar ni ke NSFW.

11mo ago

Ya, saya tahu. Saya pun GBS+ tapi keputihan saya tak pekat dan warna macam awak ni. Seeloknya pergi checkup semula.

ni mcm keputihan yang tak normal je

11mo ago

Mmg x normal laa sbb dah mmg detect +ve gbs..so mmg x normal..