Semoga anakku cepat sembuh

Hai Assalamualaikum sahabat #TAP, mohon doakan kesembuhan untuk anak saya #NurAdelia . Hari ke 3 demam, hilang selera makan, merengek, badan hangat, muntah dan cirit birit. Jika ada tips untuk meredakan demam, mohon tips nya dari semua ibu ya? 🙂❤️

18 Balas

Kerap kan mandi sis.. Stokin buat sementara ni jgn pkai lg.. Baju pula pkai yg nipis2 atau lubang2.. Klu g hospital biasa drang bg ubat demam.. Apa2 pun semoga baby cepat sembuh.. Lg satu cuba goggle doa utk kebah demam sy x bpe ingat dibaca skli dengan selawat syifa

Semoga cepat sembuh baby... Saya kalau ank demam, ambil daun lemon 7 helai, bersihkan, rebus.. Air rebusan tu buat mandi baby, tp tunggu air tu suam2 suku, in shaa allah demam akn reda

Org tua2 kata nk beralih bulan gaknya nk besar.. Moga cpt sembuh ye baby Anak sy kalau demam mcm ni sy kerap mandikn & jaram dgn air asam jawa.. Selalu dap2 bdn dia dgn air atau tuala basah..

3y ago

Aamin terima kasih atas doanya puan ❤️

Anak saya pun tgh demam skang ni. Merengek je. Pastu asyik nak mengempeng. Gi klinik check, doc cakap normal je. Entah la. Tapi memang selalu pantau la

3y ago

Semoga anak puan cepat sembuh juga ye ☺️🤲🏻

cuba sis lumur dengan lendir daun bunga raya. anak saya tiap kali demam esok nye alhamdulillah kebah. tapi make sure keep minum air/susu

3y ago

Terima kasih atas tips nya puan ⭐️⭐️🤲🏻🤲🏻

anak sayaa pon kadang badan dedau , merengek jee macam sakit terok sangat tapi esoknye elok . orang cakap nak beralih bulan .

3y ago

Ada juga dengar mcm tu, kita ni ibu ibu yang risau 😅

semoga cepat sembuh sayang. semoga sihat selalu❤️❤️ aunty pon dah masuk 2 hari cirit birit ni, seksaaa yakmat..

3y ago

😢😢😢 aamin thank you aunty, semoga cepat sembuh juga ye ❤️❤️❤️

Semoga cepat smbuh cayunk...nuradelia nie msti nk pandai sesuatu sbb tu dmm..😘😘

3y ago

Aaminnn thank you puan 🤲🏻🙂 ye lah tu agak nya, nak pandai jalan ☺️

moga ALLAH kurniakan kesembuhan buat NurAdelia... Aamiin ya Mujib

Hati2 post gambar anak di social media.. ramai pedo di luar sana