Sakit Perut Yang Melampau

Hai, assalamualaikum. Now sy pregnant 8w 1d anak ke 2. Sy sering mengalami sakit perut pada malam hari dan skrng ada keluar keputihan jernih yg berbau. Ada ibu2 yang mengalami simptom yg sama ke? Adakah ini normal? Sbb pergi clinic pun dokter blur tak tahu sakit apa katanya nak buat checkup pun awal lagi.

1 Balas

Doctor ada ckap keputihan x? Kalau keputihan boleh beli dekat farmasi ubat sumbat dlm. Mmg keputihan akan keluar byak esk tu