Lambat datang haid

Hai assalamualaikum. Nak tanyalah, saya ada ambik perancang. Sebelum ni haid datang okay jer. Tiba-tiba bulan ni x datang. Ada spoting keluar. Rasa mual, pening kepala, badan kadang sejuk kadang panas, muntah-muntah. Tapi bila check upt negatif. Apa perlu saya buat ya?#firstmom #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Banyak juga faktor tu. Dan ya, perancang pun boleh buat gitu. Bincang dgn nurse/ doktor yg prescribed perancang tu.

perancang tu xsesuai kot